

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Един прост трик, показан в социалните мрежи, обещава да спести на феновете на кетчупа време и усилия
Може да има опасни последствия
Ето как да ги приготвите
Идеални за мезе в компанията на чаша студена бира
Специално за вегетарианци и вегани
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията
Забулени пилешки хапки с марината - много, много апетитни и за малки, и за големи
Случката е от ресторант в Миконос
Няма нищо лошо в отпускането, стига да е последвано от стягане